Vuoden suomusjärveläinen

Kuka on Vuoden suomusjärveläinen 2019?

Ansiokkaasti suomusjärveläisyyden tai Suomusjärven hyväksi toiminut henkilö palkitaan Suomusjärvi-päivänä 14.7.2019.

Perustellut ehdotukset viimeistään sunnuntaina 16.6. paperilomakkeella Suomusjärven kirjastossa, tältä sivulta löytyvällä lomakkeella tai sähköpostitse suomusjarvi.seura6@gmail.com

Ehdotuksia tehneet osallistuvat kotiseutuhenkisen palkinnon arvontaan.

Aikaisempina vuosina valituiksi tulleet:

2010 Terttu Ryyppö
                     2011 Tarja Pasanen
                     2012 Tommi Leppähaara
                     2013 Airi Valtari
                     2014 Mauri Sinnelä

2015 Minna Rask-Karjalainen
2016 Mirva Laitinen
2017 SuoNäpit
2018 Seija Määttänen

Vuoden suomusjärveläinen 2019

Jättämällä tähän yhteystietosi osallistut kotiseutuaiheisen palkinnon arvontaan.

Copyright (c) 2019, Suomusjärvi-Seura ry. All Rights Reserved.