Vuoden suomusjärveläinen

Kuka on Vuoden suomusjärveläinen 2020?

Ansiokkaasti suomusjärveläisyyden tai Suomusjärven hyväksi toiminut henkilö julkistetaan joko sunnuntaina 12.7. sosiaalisessa mediassa tai muuna ajankohtana jossakin kesän tapahtumassa.

Perustellut ehdotukset viimeistään tiistaina 30.6. tältä sivulta löytyvällä lomakkeella, sähköpostitse suomusjarvi.seura6@gmail.com, paperilomakkeella Suomusjärven kirjastossa tai Suomusjärven kirjaston postilaatikkoon jätetyllä vapaamuotoisella ehdotuskirjeellä (laitathan kirjekuoreen merkinnän "Suomusjärvi-Seura").
Voit myös noutaa ehdotuslomakkeen kirjastolta ja palauttaa sen täytettynä kirjastossa olevaan laatikkoon tai päätyseinällä olevaan kirjaston postilaatikkoon.

Ehdotuksia tehneet henkilöt osallistuvat kotiseutuhenkisen palkinnon arvontaan.

Aikaisempina vuosina valituiksi tulleet:

2010 Terttu Ryyppö
                     2011 Tarja Pasanen
                     2012 Tommi Leppähaara
                     2013 Airi Valtari
                     2014 Mauri Sinnelä

2015 Minna Rask-Karjalainen
2016 Mirva Laitinen
2017 SuoNäpit
2018 Seija Määttänen
2019 Niina Mälkiä ja Jukka Remahl

Vuoden suomusjärveläinen 2020

Jättämällä tähän yhteystietosi osallistut kotiseutuaiheisen palkinnon arvontaan.