Luontokuvanäyttely Kiikalassa

”Puskalaukauksia – läheltä ja vähän kauempaakin” LUONTOKUVANÄYTTELY KIIKALASSA 1.8 - 16.8.2020

Kiikalassa järjestetään 1.-16. elokuuta 2020 luontovalokuvanäyttely ”Puskalaukauksia – läheltä ja vähän kauempaakin”.
Näyttely on avoinna Puskan tilan navettagalleriassa päivittäin kello 12 -18 osoitteessa Kalkkilantie 788, Kiikala, Salo.

Vapaa pääsy.

”Puskalaukauksia” -näyttely on kokeneen ympäristötoimittajan Kari Rissan kuvallinen kannanotto luonnon puolesta. Näyttelyssä on esillä 113 monimuotoista valokuvaa. Suurin osa luontokuvista on ennennäkemättömiä ja ne on otettu parin viime vuoden aikana Kiikalassa.

Mukana on myös retrospektiivinen osuus vanhoja valokuvia Rissan pitkän toimittaja- ja valokuvaajauran taipaleelta. Mukana on myös kuvia lähiluonnosta maailmalta.

Lisätietoa: Kari Rissa puh. 0400-445384 ja email kari.rissa@rissa.fi

Ajo-ohje: Käänny Helsinki–Turku moottoritien rampista numero 17 pohjoiseen, aja hiekkatietä Rekijoen suuntaan n. 6,3 kilometriä kohtaan Kalkkilantie 788.
Käänny siinä ison postilaatikkotelineen kohdalta vasemmalle. Aja 600 metriä pihan perälle ja olet perillä Vanhapuskan navetalla.

Koronavirus voi aiheuttaa muutoksia näyttelyjärjestelyihin.

Luontokuvanäyttely Kiikalassa

Ilolan arboretum ja taimisto, Kalkkilantie 1325, Kiikala.

Kurkien tanssi.

Ryhävalas, Husavik, islanti.